I Love Travel

top Nocleh v luxusním čtyřhvězdičkovém Penzionu Jurášek

  •  
00 hodnocení
4800 Kč KOUPIT ZA 4100 Kč
0
Zbývá 5 ks

Obsah balíčku

  • 1x nocleh v Standard Double room pro 2 osoby
  • 1x snídaně zahnuta v ceně
  • Pokoj 22 m2
  • Private bathroom
  • Safe
  • Minibar
  • Free Wi-Fi
  • Air conditioning
  • TV
  • Towels
  • Toiletries
  • Hairdryer
  • Bathrobe
  • Telephone
  • Slippers
  • Desk

podmínky

  • Pro ověření termínu a konečné ceny dle aktuální sazby volejte infolinku +420 775 95 77 04 nebo zašlete dotaz na info@ilovetravel.cz
  • Rezervace bude potvrzena až po ověření na recepci hotelu.
  • Sazba za pokoj je při zrušení nevratná.
  • Ve spolupráci s RateHawk

Kde uplatnit

Penzion Jurášek
739 13
Kunčice pod Ondřejníkem č. p. 900
+420775955858
Velká mapa
Nabídka zahrnuje:
 
1x nocleh v Standard Double room pro 2 osoby

1x snídaně zahnuta v ceně

vstup do wellness na 1h za příplatek (hradí se na místě)

*pro ověření dostupnosti nás kontaktujte na info@ilovetravel.cz
Ve spolupráci s rezervačním portálem RateHawk
 

Luxusní čtyřhvězdičkový penzion nabízí patnáct nadstandardně vybavených dvoulůžkových pokojů. Romantické pokoje s terasou a luxusní Juráškovo apartmá. Penzion Jurášek je situován v klidném prostředí nádherných Beskyd. Přijďte si zažít uklidňující atmosféru prostředí penzionu Jurášek, zregenerovat tělo i mysl a načerpat energii.

V polovině května 2018 byla v areálu penzionu otevřena nová budova – Malý Jurášek. Nachází se přibližně 100 metrů od hlavní budovy a poskytuje ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, neomezený vstup do hotelového wellness a vnitřního bazénu.

 

BAZÉN

Bazén s příjemnou teplou vodou a krásným výhledem, kde si nejen můžete zaplavat (protiproud), ale také se nechat příjemně namasírovat podvodními tryskami.

SAUNY

Saunování patří mezi jedny z nejstarších regeneračních a relaxačních metod. Ve wellness Penzionu Jurášek si můžete vybrat ze tří typů saun. Naleznete u nás parní, bylinkovou a venkovní finskou saunu.

 

PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA

Privátní vířivá vana na střeše penzionu Vám poskytne diskrétní odpočinek s krásným výhledem. Můžete si dopřát romantický večer se sklenkou sektu nebo relaxovat s přáteli. Privátní vířivá vana je až pro 5 osob, využít můžete masážní trysky a lehátka s perličkovou masáží.

 

 

Cyklovýlety

Penzion Jurášek leží přímo v ideálním klíčovém bodě Beskyd pro řadu cykloturistických výletů. Našimi cíli na kole mohou být Trojanovice, Velký Javorník, Hukvaldy a ŠtramberkPustevny a Radhošť, Rožnov pod Radhoštěm, Lysá Hora a hřeben Grůně. Z méně náročných cílů pak můžeme jet přes Kunčice, Čeladnou a okolo Ondřejníku. Beskydy nabízí nespočet cyklostezek, kde si vyberou i ti nejnáročnější, ale i méně zdatní cyklisté.

Jezdectví a jezdecké školy

V okolí penzionu se setkáme hned s několika jízdárnami a jezdeckými školami: Jízdárna přímo v obci Kunčice pod Ondřejníkem, která nabízí jízdy a výuku jízdy na koni. Dále pak jízdárna Čeladná, kterou najdeme v resortu Golf Prosper Resort Čeladná. V její nabídce jsou projížďky na koních a také její výuka. V nedalekém Frenštátě pod Radhoštěm objevíme jízdárnu TJ Slovan s volnou prohlídkou stájí, vození na koních, popřípadě i vyjížďky na koních pro pokročilé. Zajímavostí místní jízdárny je oddíl sportovní voltiže (akrobacie na koních). Ve vedlejší obci Trojanovice najdeme hned několik jízdáren i s možností výuky a vozením dětí na ponících. Milovníkům koní doporučujeme „Kozlovický ranč“ s prohlídkou stájí a výukou jízdy pro začátečníky i pokročilé.

Golf

Pro příznivce golfu doporučujeme překrásný areál Čeladná s nezapomenutelnou atmosférou v samotném srdci Beskdyd. Můžeme si zde vychutnat místní neopakovatelné jamky, ale i vyzkoušet prvotní pokusy na odpališti. Další golfový klub objevíme v Horních pasekách, který se honosí názvem Valašský golfový klub. Dále pak najdeme golfové hřiště na Hukvaldech a nově postavený golfový areál na Ostravici.

Tenisové kurty

Tenisový areál nalezneme v přilehlé obci Čeladná, který slouží široké veřejnosti. V blízké obci Trojanovice najdeme tenisový areál i s krytou halou pro zimní měsíce a v místní nabídce je tenisová škola. 

Střelnice

Klasickou střelnici pro sportovní střelbu najdeme na Helštýně ve Frenštátě pod Radhoštěm a laserovou střelnici v nedalekých Trojanovicích v hotelu Troyer, kde si můžete vyzkoušet své střelecké schopnosti. K dispozici je moderní trenažér s interaktivní videoprojekcí.

Paintball

Nalezneme v Horních Pasekách – Rožnově pod Radhoštěm s přírodním hřištěm a 80 umělými překážkami, vhodný pro amatéry, ale i pro hráče military paintball.

Lezectví

Největší horský lanový park objevíme v Trojanovicích pod jménem Tarzánie, můžeme zde překonávat trasy z lanových překážek na stromech ve výšce 4-12 metrů nad zemí. Jsou zde dětské trasy, junior trasy, zábavné trasy a trasy obtížné plné adrenalinu. Další lanový park je na Ostravici – Opičárna a také v Rožnově pod Radhoštěm v zábavním centru na okraji městečka. V Rožnově mají i umělou lezeckou stěnu, další lezeckou stěnu objevíme v Lichnově, jak pro pokročilé, tak pro začátečníky pod vedením instruktora.

Motokáry

Motokárami se projedeme ve Frenštátě pod Radhoštěm u dolu Frenštát na okruhu pro děti i dospělé. Vozový park nabízí stroje Honda 200, Honda 270 a dětská Honda 160.

 

Ověřit dostupnost a cenu ubytování - ve spolupráci s RateHawk

Odesláním poptávkového formuláře pro Vás ověříme cenu hotelu ve Vámi vybraném termínu. 

 

Další dotazy ohledně vašeho pobytu rádi zodpovíme na zákaznické lince 

+420 775 957 704,nebo pomocí kontaktního formuláře níže kde nám můžete zanechat vzkaz.

Použijte prosím fomulář níže

Hodnocení

Žádné hodnocení


Dotazy

Napsat nový dotaz
Žádné dotazy
    
    
PROVOZOVATEL
ILT MARKETING s.r.o
IČO:06224334
Cyrilská 508/7, Trnitá
BRNO - 602 00