I Love Travel

top Relaxační pobyt pro DVA na Wellness&Spa hotelu Horal

  •  
00 hodnocení
6370 Kč KOUPIT ZA 5799 Kč
13
Zbývá 2 ks

Obsah balíčku

  • Ubytování na 2 noci/3dny ve dvoulůžkovém pokoji Standard pro DVA Wellness&Spa hotel Horal Rožnov p.Radhoštěm
  • 2x snídaně pro DVA formou švédských stolů
  • Možnost využití wellness za příplatek na místě(k dispozici whirlpool, bylinná pára, solná pára, finská sauna, tepidárium, ledová kašna, masážní sprchy, ochlazovací bazén s vodopádem, ledové vědro)
  • možnost zapůjčení kol na 1/2 den pro DVA (nutné rezervovat na tel.:775 95 77 04)*
  • monitorované parkoviště kamerovým systémem
  • Wi-fi ZDARMA
  • Po domluvě s recepcí možnost přistýlek za příplatek na místě
  • Pozn.: Věnujte prosím pozornost PODMÍNKÁM AKCE

podmínky

  • Pobyt rezervujte předem po ověření volné kapacity se zmínkou o balíčku iLoveTravel.cz na kontaktech níže
  • Během rezervace je potřeba nahlásit číslo voucheru, které obdržíte ihned po přijetí Vaší platby na email uvedený v objednávce. Rezervací pobytu se na držitele již vztahují výlučně storno podmínky hotelu. Rezervaci provádějte výlučně e-mailem s přiložením voucheru. Rezervace se stává závaznou až po potvrzení ze strany recepce hotelu.
  • Při přijezdu mějte vytištěný voucher sebou pro kontrolu.
  • Pro ověření termínu a konečné ceny dle aktuální sazby volejte infolinku +420 775 95 77 04 nebo zašlete dotaz na info@ilovetravel.cz
  • Rezervace bude potvrzena až po ověření dostupnosti na recepci hotelu.
  • Sazba za pokoj je při zrušení nevratná.
  • Ve spolupráci s RateHawk
  • Garantujeme nižší cenu než u konkurence

Volné termíny

červenec 2024
PO
ÚT
ST
ČT
SO
NE
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Informace o volném termínu jsou pouze orientační, přesné informace zjistíte po kontaktování firmy.

Poslední aktualizace 24.05.2020 12:43:51

Kde uplatnit

Wellness&Spa hotel Horal
Radhošťská 1691
756 61 Rožnov p.R.
+420 571 648 343
Velká mapa

Přijeďte načerpat nové síly do wellness & spa hotelu HORAL**** přímo v srdci Beskyd v Rožnově p.Radhoštěm.

 

Připravili jsme pro Vás 3-denní relaxační balíček pro DVA včetně snídaně,  možnosti zapůjčení kol na 1/2 dne a dalších služeb. To vše za 5.799 Kč za oba!

 

 

NABÍDKA OBSAHUJE:

 

Ubytování na 2 noci/3dny ve dvoulůžkovém pokoji Standard pro DVA

2 x snídaně pro DVA formou švédských stolů 

možnost využití wellness za příplatek (k dispozici whirlpool, bylinná pára, solná pára, finská sauna, bio-senná sauna, peelingová sauna, infrasauna, tepidárium, ledová kašna, masážní sprchy, ochlazovací bazén s vodopádem, ledové vědro)

možnost zapůjčení kol na 1/2 den pro DVA

monitorované parkoviště kamerovým systémem

wi-fi ZDARMA

Pozn.: Věnujte prosím pozornost PODMÍNKÁM AKCE uvedeným níže v popisu a zejména na poukazu

 

  • Pro ověření termínu a konečné ceny dle aktuální sazby volejte infolinku +420 775 95 77 04 nebo zašlete dotaz na info@ilovetravel.cz
  • Rezervace bude potvrzena až po ověření dostupnosti na recepci hotelu.
  • Sazba za pokoj je při zrušení nevratná.
  • Ve spolupráci se společností RateHawk
  • Garantujeme nižší cenu než u konkurence

 

ČASTÉ DOTAZY

 

Kdy je volný termín?

Volné termíny ověříte tel. nebo na emailu uvedeném níže v podmínkách akce. Doporučujeme ověřit volnou kapacitu předem na info@ilovetravel.cz nebo tel.+420 775 95 58 58


Jaká je cena za dítě případně za přistýlku?

Cenu za dítě a případně 3.osobu Vám sdělí recepce hotelu. Doplací se k základní ceně voucheru za 2 osoby přímo na místě na recepci hotelu.

 

Jak provedu rezervaci?

Jakmile obdržíte voucher (při platbě převodem do 1-2 pracovních dnů po odeslání platby, při platbě kartou ihned) je možné provést rezervaci a to buď telefonicky nebo emailem na kontaktech uvedených na voucheru.

 

 

 

Hotel se nachází v malebném valašském kraji Beskyd, nabízí kvalitní ubytovací a gastronomické služby, které vyhoví i požadavkům náročnější klientely hledající vysokou kvalitu poskytování služeb. Hotel je umístěn ve Valašském kraji, jež má bohatou historii a množství cenných kulturních památek. Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm představuje unikátní centrum lidového stavitelství.

 

 

Tato kulturně-přírodní památka, jejíž návštěvnost je srovnatelná s návštěvností pražského hradu, umožňuje v koncepci živého muzea předvádět tradiční řemesla, pěstovat původní plodiny i chovat tradičním způsobem dobytek.

 

UBYTOVÁNÍ **** 

V nově zařízených pokojích a apartmánech Vám zajistíme pohodu a luxus na vaší dovolené nebo pracovní cestě včetně standardních recepčních služeb.

 

Všechny pokoje hotelu mají vlastní sociální zařízení, TV, telefon i Wi-Fi.

 

Aktivně odpočívejte, poznejte unikátní pamětihodnosti Rožnova a okolí v srdci Beskyd.

  

 

Pro vyznavače sportu se v těsné vzdálenosti hotelu nachází tenisová hala, tenisové kurty, golfové hřiště, lanová dráha a koupaliště se 3 plaveckými bazény, dětským zábavným centrem a to vše do vzdálenosti 500m. Ve vzdálenosti do 2km je možné také navšívit krytý bazén s tobogánem, zimní stadión, jezdecký areál, kino, atd.

 

  

Wellness & Spa

Pokud bychom měli vyzdvihnout jednu věc v našem hotelu, bylo by to právě wellness centrum. Relaxační hudba, plápolající svíčky a vůně z aromalamp navodí tu pravou atmosféru pro relax. Čas v této oáze klidu utíká tak nějak rychleji. Neomezený vstup do wellness centra je obsažen ve všech wellness pobytech. Avšak i hosté bez wellness pobytu mají dveře do saunového světa otevřeny a to i ti, kteří u nás vůbec nebydlí. 

 

Wellness centrum

Na chvíli vypnout potřebuje občas každý z nás a wellness je k tomu místo přímo stvořené. Přijeďte k nám do Beskyd načerpat novou energii a zapomeňte na každodenní starosti. Hoteloví hosté, kteří mají zakoupený některý z wellness pobytů mají neomezený vstup do wellness již v ceně. Ostatní návštěvníci, ať už hoteloví hosté nebo hosté bez ubytování si mohou vstup dokoupit.  

Nově je otevřena nová venkovní část wellness

A s tím se pojí i pár změn pro Váš komfort. 

Nová otevírací doba Wellness
Svůj den můžete začít relaxací, navštívit nás během dne nebo si dopřejte večerní odpočinek. Wellness je otevřeno denně od 10:00 do 22:00 hod. Tato změna platí jak pro ubytované hosty, tak i pro veřejnost.

Saunové ceremoniály 
Zažijte oživení díky našim saunovým ceremoniálům, které se konají každý den od 16:00 do 21:00 hodin vždy v celou. Ať už preferujete relaxační saunové rituály nebo živější energické, přijdete si na své. Některé jsou obohaceny taky peelingem v parní sauně. Připojte se k nám a dopřejte svému tělu a mysli časovou oázu klidu a uvolnění.

 

 

RELAXAČNÍ BAZÉN

Relaxační bazén

Ranní protažení těla ještě před vydatnou snídani je tím pravým začátkem dne. Jakožto naši hoteloví hosté máte do relaxačního bazénu volný vstup. Smutnit nemusí ani ti, kteří nejsou hosty hotelu, neboť Vám je vstup umožněn také. Užijte si relax v teplé vodě, zkuste přeplavat protiproud a odpočívejte na lehátku. 

Teplota vody/ vzduchu

  • Teplota vody 30°C
  • Teplota vzduchu 30°C

Vybavení bazénu

  • Rozměr bazénu je 10 x 5 m
  • Protiproud
  • Masážní trysky

Relax

U bazénu jsou lehátka pro odpočinek, kde Vám rádi přineseme občerstvení. V letních měsících je v provozu také venkovní terasa s lehátky, posezením a slunečníky. 

 

 Zveme Vás do nového Wellness & SPA centra v hotelu Horal, které nabízí:

  • Hydromasážní vanu Whirpool
  • Bylinnou parní saunu
  • Bio sennou sauna
  • Infrasaunu
  • Peelingovou saunu
  • Solnou parní saunu
  • Finskou saunu
  • Ochlazovací bazén s vodopádem
  • Ledovou sprchu
  • Ledovou kašnu
  • Tepidárium
  • Fontánku s pitnou vodou

 

Prostor wellness je nově rozšířen o další 3 saunu (peelingovou, bio-sennou a infrasaunu)

 

 

OKOLÍ

Beskydy jsou právem označovány za jeden z turistických rájů. Nevíte kam vyrazit s dětmi na výlet? Chcete uniknout z ruchu města do překrásné přírody a strávit nezapomenutelné chvíle s přáteli? Turistika v Beskydech je přesně to, co hledáte.

 

 

Od Těšínských Beskyd až po Javorníky na Valašsku jsou pro pěší výlety připraveny desítky kilometrů dobře značených turistických tras, ze kterých jsou překrásné výhledy do horských údolí.

 

video: Jakub Hutyra

V blízkosti hotelu se nachází cyklostezka. Cca 20 km dlouhý okruh na Radhošť (1129 m n.m.) se známou sochou Radegasta. Po horském hřebeni můžete pokračovat až na Pustevny, ze kterých sejdete zpět. Z nedaleké Dolní Bečvy si cestu zkrátíte o 4 km.

 

 

Na vyhledávanou Čeladnou vede krásná stezka dlouhá 13 km. Další naučné stezky s různorodou tematikou vás zavedou do míst, které jsou neodmyslitelně spjaty s osobnostmi jako Leoš Janáček, Fr. Palacký, T. G. Masaryk a další. Významná turistická lákadla v Beskydech jsou i Čertův mlýn, Jahodná nebo Palkovické hůrky a pochopitelně Lysá Hora.

 

Beskydy jsou proslulé také vynikajícími regionálními pochoutkami. Ty můžete ochutnat i v naší hotelové restauraci. Regionální minipivovary nabízí skvělé pivní speciály a vyhlášená je také tradiční pálenka. Bohatou tradici a zvyky místních obyvatel tady můžete potkat na každém kroku. Zažijete zde nezapomenutelné chvíle, pro které se budete rádi vracet zpět.

 

TIPY NA VÝLETY

 

Valašské muzeum v přírodě – Rožnov pod Radhoštěm – 2. nejstarší skanzen v Evropě
Gibon park Rožnov pod Radhoštěm – zábavní park – lanové centrum, obří lanovka, dětský park, minigolf, zorbing, čtyřkolky, lukostřelba, trenažery (býk, silové aj.)
Rozhledna Súkenická – leží 952 m. n. m. v blízkosti česko–slovenských hranic. Rozhledna je 27 metrů vysoká a je sní výhled na Vsetínské vrchy, Beskydy, Radhošť, Lysou horu a při jasném počasí až k Tatrám

Radhošť – hora, na nichž se nachází slavná socha boha Radegasta, kaple a sousoší sv. Cyrila a Metoděje
Pustevny – pustevnám dominují dřevěné stavby od slavného architekta Dušana Jurkoviče,

Pustevny jsou také křižovatkou turistických tras – Čertův mlýn, Radegast aj.
Technické muzeum Kopřivnice – muzeum českého výrobce vozidel TATRA
Karlovské muzeum – muzeum s kostelíkem zachycující charakteristický obraz lidí zdejšího rázovitého života
Čeladná - s golfovým hřištěm

 

Lázně zcela nového druhu

 

Velkým lákadlem pro turisty jsou také Rožnovské pivní lázně. Jedná se o lázně zcela nového druhu. Snaží se skloubit prvky alternativního léčitelství vycházejícího z prastarých technik starých Egypťanů a východních kultur s běžnými i méně běžnými lázeňskými a fyzioterapeutickými postupy. Díky osobním zkušenostem v lázních hluboce věří, že pouze skrze dosažení harmonie těla a duše lze žít šťastný život v lásce, radosti, zdraví, hojnosti a prosperitě. Tak je nezapomeňte během svého pobytu také navštívit. 

 

Hodnocení

Žádné hodnocení


Dotazy

Napsat nový dotaz
Žádné dotazy
    
    
PROVOZOVATEL
ILT MARKETING s.r.o
IČO:06224334
Cyrilská 508/7, Trnitá
BRNO - 602 00